Monday, 11 June 2012

Button top



  • Yang ni freebies untuk Button top ye.... atau di panggil juga sebagai Fly up ... 
ok untuk isi button top tu kt blog korang... Korang sume bley rujuk my Toturial Lyssa http://www.lyssasecret.com/2011/12/tutorial-scroll-back-to-top-jquery-naik.html ... ikut step dye.. dan korang kalau nak guna fly up die pon bley ... nk gune KIRA pnyer TOP button pon bley.. korang just copy je  url image kt bwh yg warna Hijau tu... kt dlm "URL IMAGE FLY UP" yg korang jumpe kt dlm Code Yg Lyssa tunjuk tu ye.... fhmmm tak????klo tak pham tnyer lh ye...jgn malu2





http://i.imgur.com/7T061.png



http://i.imgur.com/SZ06Z.png



http://i.imgur.com/AV7RN.png



http://i.imgur.com/5YaRV.png



http://i.imgur.com/ZbLRJ.png



http://i.imgur.com/lDQbN.png



http://i.imgur.com/7u8Fa.png



http://i.imgur.com/Ryip7.png



http://i.imgur.com/kVZyI.png


             Ni semua adalah FREEBIES yg brtema SNSD or Girl generation..huhu harap anda semue suke ye...

No comments:

Post a Comment

Asalamualaikum....jangan lupe tinggalkan komen yer...huhuhu sayang korang