Sunday, 5 February 2012

photoshoot...huhuhuhuhu

hehehehehe asalamualaikum reader... huhu sory bru nk update photoshoot Yang tak bpe nk photoshoot sgt lh kn, ni hahaha time ni kite org (rumate) mmg tgh gle2 je otak msing2..hehehehehe ni mse kite org nk g makan.. hhuhuhuhu kenyang perut....hahahahaha gambar ni sume aku edit... klo nk tau gmbr nyer..tgk ar sendiri huhuhu cntek tak???huhuhuhu harap u allz suke.... yg de kat dalam ni ME, IRA, AISYAH, BIE, FINAS, MIMI, MAS, ABE, AND INA....





huhuuhu.. duk kat tengah jalan...hehehhe gmbr ni di tgkp leh finas




saye suke gmbar ni.... sweet..... sbb di tgkp oleh sye...



ingin mengapai tapi tak sampai..hehehehe



huhuhuhu ayat nk jiwang..hehehe ikhlas dri hati tau


huhuhu... kemain lg berpayung aku ni tak pakai payung pon.. bak kate  NADIA AF redah je!!!


ade macam frem tul2 tak hehehehe....


ok ni my last edit hehehehhe cntek sesangat..hhehehe puji diri plak....

terima kasih kerana telah menjadi model..hehehehe

2 comments:

Asalamualaikum....jangan lupe tinggalkan komen yer...huhuhu sayang korang